Olarinluoma 16 F, 02200 ESPOO | 09-4208 075 | 09 4208 085 | wilhtom@wilhtom.fi
Kaasulaite osaamista jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta
Ostoskorissa 0 tuotetta

Paellapannu teräs 800 mm

Paellapannu teräs 800 mm

Tuotenumero: 0312-3612/9

Hinta 110.00 € / kpl kpl


Varastostatus: heti varastosta

 

Pannun halkaisija 800mm. Terästä.

 

Paellapannun huolto- ja säilystysohjeet:  

Ennen käyttöönottoa
Kaada vettä paella -pannuun ja kiehauta vesi. Kun pannu on jäähtynyt, kaada vesi pois ja pese pannu miedolla pesuaineella ja lämpimällä vedellä. Kuivaa pannu välittömästi pehmeällä kankaalla tai pyyhkeellä. Älä koskaan jätä pannua kuivaamatta. Paellapannusi on nyt valmiina käyttöön. Hiero hieman ruuanlaittoon sopivaa öljyä pannun sisäpinnoille ja olet valmis aloittamaan ruuanlaiton.

Säilytys
Kun olet käytön jälkeen puhdistanut pannun, hiero hieman ruokaöljyä sekä pannun sisä- että ulkopinnoille. Kääri pannu paperiin ja säilytä esim. muovipussissa, kuivassa paikassa.

Käytön aikana
Tämä pannu on suunniteltu käytettäväksi kaasupolttimen tai muun avoliekin päällä. Älä koskaan pidä pannua tyhjänä palavan liekin päällä. Lämmitä pannu hitaasti ja tarkkaile lämpöä koko ajan. Mikäli käytät pannua uunissa, lämpötilaa ei saa nostaa yli 250 °C pidemmmäksi aikaa kuin 10 min. Uunikäyttöön suosittelemme emaloituja pannuja. Älä koskaan käytä paellapannua mikroaaltouunissa. Käytä ainoastaan puisia tai metallisia keittovälineitä, ei muovisia.

Huomioi, että paellapannu kuumenee enemmän kuin normaalit ruuanlaitossa käytettävät pannut ja kattilat, käytön aikana pannu on hyvin kuuma. Pidä lapset poissa kuuman pannun lähettyviltä.

Huolto-ohjeita
Huomio, että pannu ei ole päällystetty tarttumattomalla pinnoitteella (paitsi pannu 3612/4), joten ruoka saattaa jäädä pannun pintaan kiinni. Käytön jälkeen irrottaaksesi tarttuneen ruuan, suosittelemme pannun liottamista lämpimässä vedessä ja miedossa pesunesteessä noin tunnin ajan. Tämän jälkeen pannu tulee vielä kokonaisuudessaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kun pannu on puhdistettu, kuivaa se välittömästi. Katso säilytysohjeet kohdasta ”säilytys”.

 

Ohjeet löytyvät myös videona täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=Ig1wOhmdzDM

Olarinluoma 16 F, 02200 ESPOO | 09-4208 075 | 09 4208 085 | wilhtom@wilhtom.fi