Olarinluoma 16 F, 02200 ESPOO | 09-4208 075 | 09 4208 085 | wilhtom@wilhtom.fi
Kaasulaite osaamista jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta
Ostoskorissa 0 tuotetta

Yritysesittely

Wilhtom Oy on espoolainen kaasualan yritys. Kokemusta alalta on jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Pääasiassa olemme keskittyneet neste- ja maakaasulaitteisiin, niiden maahantuontiin, tukku- ja vähittäismyyntiin sekä kaasuasennuksiin ja huoltoihin. Myymälämme ja toimistomme sijaitsee Espoossa, Olarinluomassa, Kehä-kakkosen kupeessa.

Yrityksen myynnistä noin 80 % tapahtuu jälleenmyyjien kautta. Kattava ja toimiva verkosto onkin yrityksemme ylpeyden aihe. Tuotteita ja palveluita myydään myös suoraan teollisuudelle ja yksityisille kuluttajille.

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa kaasuliittimet
paineensäätimet
letkurikkoventtiilit
puhalluslamput
kaasupolttimet
tuntoelimet
teollisuuden kaasulaitteet

nestekaasut, myös erikoisempien pullojen täytöt

Vapaa-ajan kaasulaitteet:
kaasulämmittimet
kaasujääkaapit
rangaspolttimet, paella- ja muurinpohjapannut
veneilijän / karavaanarin kaasugrillit

Toimimme Woikosken hitsauskaasujen jälleenmyyntipisteenä. 

Luonnollisesti tuotevalikoimaamme kuuluvat myös laitteiden varaosat ja muut tarvikkeet.

Tarjoamme myös kaasualan asennus- ja huoltopalveluita. Yrityksellämme on korkein mahdollinen nestekaasualan pätevyys, eli A-oikeudet. Toteutamme kaikenkokoiset urakat, asennukset ja huollot ammattitaidolla.

Wilhtom engineering is a Finnish company specializing in gas equipment imports and sales, with expert technical knowledge concerning procurement and installation. We have 30 years experience in everything connected with gas equipment. We know the business and our customers know us for our expertise and as a prompt deliverer. Our customers include Finland's gas installation companies and the gas using industry. Our retailers are: ironmongers, service station chains, sports shops, caravaners, boat owners… Our range of products has something for all of them.

Olarinluoma 16 F, 02200 ESPOO | 09-4208 075 | 09 4208 085 | wilhtom@wilhtom.fi